https://www.babyafdeling.nl/wp-content/uploads/2021/05/Over-mij-pagina-babyafdeling.nl_-kopie-scaled-e1631299781357-800x600.jpg

Over mij

Hoe hard klinken de muziekjes van deze Bumba activitybox? Hoe klein zijn de kleinste onderdelen van dit product? Want mijn allerjongste stopt alles in zijn mond… Dit zijn de soort vragen waar ik, Christina, tijdens het online shoppen voor mijn kinderen, Rozaliena (4 jaar), Joshua (2 jaar) en Vitò (3 maanden), vaak geen antwoord op krijg.

‘Gewoon even snel wat kunnen bestellen’

Als moeder wil ik natuurlijk alles in huis hebben voor mijn kinderen. Helaas kan ik met drie kleine kinderen niet altijd de deur uit en moet ik gebruik maken van online shoppen. Online shoppen klinkt makkelijk, maar dat is het absoluut niet. Ik wil gewoon snel een speenketting in mijn pauze kunnen bestellen, zonder de klantenservice erbij te moeten betrekken om mijn vragen beantwoord te krijgen. Dit moet anders kunnen! Vanuit deze eigen behoeften is babyafdeling.nl, na nachtenlang werken aan de keukentafel met uitzicht op de babyphone en koffie, ontstaan.

‘Als moeder van 3 jonge kids, weet ik wat er in jouw hoofd als ouder omgaat’

Ik zit er zelf middenin! Daarom wil ik jou als ouder op een zeer klantvriendelijke manier, de beste shopervaring bieden met daarin:

  • Veilige en functionele producten.
  • Foto`s van details waar je zo benieuwd naar bent.
  • De juiste productspecificaties.

Zodat je op deze manier weinig vragen hoeft te stellen en dat je jouw kostbare tijd volledig kunt besteden aan het genieten van jouw (toekomstige) baby.

Welkom bij Babyafdeling.nl! – Geniet van de ‘kleine’ dingen!

Shop Nu