Verzenden

Op werkdagen voor 13:00 uur bestellen is morgen in huis!
Is het pakketje er niet? Het kan helaas weleens voorkomen dat je bestelling later is i.v.m. postprocessen. 24 uur daarna heb je het vaak wel binnen. Mocht dit niet het geval zijn, laat het dan weten dan help ik je graag verder.

De verzendkosten worden per product bepaald.
verzendkosten babyafdeling.nl

Retourneren

Ben je niet tevreden of heb je iets verkeerds besteld?

Stap 1:

Als je niet langer dan 14 dagen geleden je bestelling hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar klantenservice@babyafdeling.nl met:
-je naam
-het ordernummer (deze vind je in het 'bedankt voor je bestelling mailtje')
-om welk product het gaat
-de retourreden en duidelijke foto('s) hiervan.

Stap 2:

-Je mail wordt in behandeling genomen door babyafdeling.nl en wordt binnen 48 uur beantwoordt met de volgende stap.

Stap 3 het retourneren

*In de mail ontvang je instructies het adres waar je het product naartoe kan sturen op eigen rekening (mits het gaat om ruilen, verkeerde levering of het ontvangen van een tegoedbon).
*Vermeldt a.u.b. je ordernummer in of op het pakket, zodat ik je zo goed en snel mogelijk kan helpen.

*Het gehele product (of alle producten) die je wil retourneren behoren ongebruikt, in goede en originele staat wordt opgestuurd.
*Je kunt de retourzending via brievenbuspost versturen. Indien je pakket te groot is, dien je deze te retourneren middels pakketpost. Als je kiest voor verzending per Track & Trace kun je het retour volgen en zeker weten dat hij goed aankomt.
*Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 5 dagen nadat ik je retour heb ontvangen retour via de door jouw gekozen betaalwijze en je ontvangt hier automatisch bericht van.